maisveldBag2Nature bioplastic tassen worden momenteel gemaakt van een mengsel op basis van maïszetmeel (gemiddeld 55%) en een natuurlijke polyester (vergelijkbaar met cellofaan, gemiddeld 45%). Dit bioplastic heeft de eigenschappen en voordelen van conventionele kunststoffen, maar is volledig composteerbaar. 

Bag2Nature bioplastic wordt uitsluitend met zetmeel uit maïs van Europese oorsprong geproduceerd en is gegarandeerd niet genetisch gemodificeerd (GGM vrij). 

Bag2Nature
bioplastic draagtassen hebben dezelfde uitstraling en dezelfde sterkte als de traditionele draagtassen. De folie voelt zacht aan en kan perfect worden bedrukt. 

Bag2Nature
plantenvezel tassen zijn gemaakt van de bladen van een familie van de bananenplant. Van deze bladen wordt pulp gemaakt en vervolgens handgeschept papier geproduceerd. Van dit (dikke) papier worden prachtige stevige tassen gemaakt in diverse kleuren van natuurlijke pigmenten. Dit product is behalve ecologisch ook een fairtrade product. Soortgelijke tassen kunnen we ook leveren, gemaakt van grassoorten.

Contact de Goede Tas :
Ingrid Rooijers tel: 06-22 92 37 57  |  E-mail: info@degoedetas.nl